Vi faldt første gang over Domodah, da vi en dag tænkte at Dahl ville være for kedeligt (hvilket i øvrigt altid viser sig forkert, Dahl er simpelt, men super velsmagende!).
Det sagt, så er Domodah, men røde linser en fantastisk variation af Dahl.
Som med dahl, er retten oplagt til ris, naan-brød, couscous eller quinoa.
5 spsk. Peanutbutter (gerne mere)
2 dåser Tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
1-2 Løg
4 fed Hvidløg
Paprika
Peber
Karry
(Chili flager)
Citron/citronsaft
Jeg ville starte med 1/2 spsk. paprika, 1 spsk karry og 1 tsk peper
Fremgangsmåde:
Løg og hvidløg hakkes fint og steges i olien.
Krydderierne tilsættes og steges med
Resten tilsættes, undtagen citron. Så skal det have lov til at simre/småkoge til det bliver lidt “tykt” og cremet i konsistensen.
Pres citronsaft i lige inden servering.